Συχνές ερωτήσεις

Οι ερωτήσεις-απαντήσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στη πληρέστερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της πλατφόρμας e-wisdom.gr

Τα μαθήματα είναι σύγχρονα (σε ζωντανή σύνδεση) για τους μαθητές και πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένη ώρα που έχει καθοριστεί με βάση το πρόγραμμα.

Υπάρχουν και ασύγχρονα μαθήματα για την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Πακέτα ασύγχρονων μαθημάτων πραγματοποιούνται για την εκμάθηση νέων τεχνολογιών για εκπαιδευτικούς.

Μία διδακτική ώρα διαρκεί 45 λεπτά.

Η τιμή των ιδιαιτέρων μαθημάτων καθορίζεται, ύστερα από συνεννόηση λόγω της έκπτωσης που μπορεί να υπάρχει από την επιλογή του πακέτου μαθημάτων.

Τα διαδικτυακά ομαδικά group αποτελούνται από 1 έως και 5 μαθητές.

Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω αγοράς με πιστωτική κάρτα.

Οι γονείς επικοινωνούν με τους καθηγητές για να ενημερωθούν για την πρόοδο του μαθητή σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω ζωντανής σύνδεσης. Οι μέρες και οι ώρες επικοινωνίας είναι συγκεκριμένες και έχουν καθοριστεί με βάση το πρόγραμμα.

Μέσα από την πλατφόρμα του e- Wisdom ο μαθητής απολαμβάνει μια διαδραστική εμπειρία μάθησης μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του. Εξειδικευμένοι καθηγητές στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση σχεδιάζουν τα μαθήματά τους βασιζόμενοι σε νέες παιδαγωγικές θεωρίες και μεθόδους διδασκαλίας. Οι νέες τεχνολογίες τίθενται στην υπηρεσία του μαθητή και βελτιώνουν την επίδοση του, αφού μέσα από διαδραστικά βιβλία (e-books), video, κουίζ, ο μαθητής μαθαίνει πως να μαθαίνει, αυτοαξιολογείται, κατανοεί τη νέα γνώση και προετοιμάζεται κατάλληλα για το σχολείο.

Μέσω του e- Wisdom οι γονείς εξασφαλίζουν την ασφάλεια, την εξοικονόμηση χρόνου, την ποιοτική εκπαίδευση του παιδιού τους με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Δεχόμαστε πληρωμές με όλες σχεδόν τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες (VISA, MasterCard, Diners και American Express) και μέσω τραπεζικής εντολής.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-Wisdom είναι πλήρως συμβατή με όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartphones και tablets.

Αν ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στην ομάδα του e-Wisdom μπορείς να μας στείλεις το βιογραφικό σου και θα σε ενημερώσουμε για τη θέση εργασίας που αναζητάς.

Στο e- Wisdom αναζητάμε εκπαιδευτικούς με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες, animator, προγραμματιστές και γενικά άτομα με καινοτόμες ιδέες και διάθεση για εργασία.